skip to Main Content

Preguntes més freqüents

Són molt recomanables. Impliquen la integració completa del ciclista amb la bicicleta. Eviten lesions, optimitzen la pedalada, el rendiment i milloren la comoditat.

No, sempre i quan el seu cos tingui la mateixa fisonòmia del dia de l’estudi. En tot cas estem a la seva disposició per si hagués d’efectuar ajustos i modificacions durant el primer mes.

Cada servei requereix d’un petit protocol a seguir. Consulti el detall del servei en que estigui interessat i trobarà la informació del que ha de fer i portar el dia de l’estudi.

A l’espai físic on realitzem els estudis de biomecànica no venem material. El dia de l’estudi i un cop finalitzat el mateix parlarem del que necessita, les diferents possibilitats que li ofereix el mercat i assessorament pel montatge del mateix.

Consulti cada servei i trobarà informació precisa. Per més informació o qualsevol aclariment pot passar un correu a biomecanica@jormabike.com

Els serveis de biomecànica proposats són els més standards però ens adaptem al que ens vulgui proposar. Sigui un estudi de biomecànica de més de dos bicicletes, Consulta d’isquions sense prova de seient o altres possibles combinacions de diferents serveis. Estem oberts a les seves propostes i li farem arribar un pressupost tancat. Pot passar-nos un correu electrònic a biomecànica@jormabike.com

Estem a la teva disposició. Contacta'ns