skip to Main Content

ESTUDI BIOMECÀNIC AMB RETÜL FIT

Retül Fit és més que unicament un fit de bicicleta, és una forma d’aprendre sobre el teu cos, la causa dels teus dolors i malestars, i com un ajust adequat t’ajudarà a aconseguir els teus objectius de ciclisme.

Usant la tecnologia de captura de moviment 3 D, el sistema Retül mesura amb precisió cada grau de moviment i mil·límetre de distància, proporcionant-li a vostè i a l’instal·lador dades per a recolzar les eleccions realitzades durant l’ajust per al seu equip de ciclisme i la seva experiència de conducció personal.

L’estudi Retül es la combinació de 4 elements per la correcta aplicació d’aquesta tecnologia a la biomecànica del ciclisme.

  • 8 sensors led infrarojos col-locats estrategicament a les parts del cos del ciclista implicades directament en el pedaleig
  • 3 camares amb sensors que capten els moviments dels 8 leds col-locats en el cos del ciclista
  • Un software exclusiu d’anàlisis de dades encarregat de captar i analitzar tote les dades recopilades pels sensors i les camares
  • Un professional que ha rebut la formació pertinent per part de Retül

QUE UTILITZEM

VANTAGE

El sistema de captura de moviment Vantage i el software V7, amb compatibilitat de video 2D, proporciona dades precises i eficients otorgant una experiencia d’ajust a la bicicleta definitiva tant pel tècnic que evalua comn pel ciclista.

  • Es medeixen de forma simultanea i dinámica els moviments del ciclista en tres plans, per una valoració real de la seva posició.
  • Les dades es mostren en temps real. El que suposa eficiència i estalvi de temps pel tècnic i una major involucració pel ciclista.
  • El video de dos camares aporta visualització tant pel ciclista com pel tècnic, possibilitant l’opció d’aturar la imatge, posar-la a camara lenta o retrocedir, per un millor anàlisis, així com fer captures estàtiques de la posició inicial i final del ciclista.
  • Informes de posició i mesures finals de la bicicleta generades instantaneament.

 

MUVE SL

Bicicleta d’ajustos dinàmics. El Müve SL s’utilitza per determinar la talla i posició ideals del ciclista a la bicicleta abans de la compra d’una nova bicicleta.

ANGÜL

Potència regulable per determinar l’angle i llargada ideal de potència

LEVÜL

Eina clau per anivellar la bici de forma precisa per capturar els moviments del ciclista de forma precisa.

KIT DE VIDEO V7 2D

Eina de visualització que captura imatges fixes i amb moviment que s’integren amb el sofware de captura de moviment V7

MEDIDOR DIGITAL D’ISQUIONS

El medidor d’isquions digital (DSD) es una eina de medició que captura de forma digital la distancia entre els isquions per determinar l’ample del seient adecuat pel ciclista.

COM FUNCIONA?

PAS 1:

Començant amb una avaluació física prèvia a l’ajust, l’instal-lador  tindrà en compte les limitacions del seu cos, les lesions i dolors anteriors i els seus objectius dins el mon del ciclisme.

PAS 2:

A partir d’aquí, l’instal·lador farà que pugis a la bicicleta (ja sigui la teva bicicleta existent o una aleatoria) per a col·locar marcadors LED en 8 punts anatòmics del teu cos que seran rastrejats pel sistema Retul Vantage Motion Capture. El sistema Retül Vantage s’utilitza per a recopilar dades tridimensionals en temps real de cada pedalada creant una experiència d’ajust dinàmic.

PAS 3:

Les dades en temps real es compilen en el programari Retül Fit perquè l’instal·lador pugui veure els números i marcar la seva posició de conducció perfecta.

PAS 4:

Una vegada que vostè i el seu instal·lador hagin marcat la seva posició final de bicicleta, l’instal·lador crearà un mapa digital de la seva configuració final de bicicleta utilitzant l’eina Retül Zin. Les dades de la bicicleta i els mesuraments de l’eina Zin es generen en un informe d’ajust complet al qual pot fer referència en qualsevol moment després de l’ajust.

PLANTILLES PERSONALITZADES

PLANTILLES

Passa al següent nivell amb comoditat i rendiment. Les plantilles personalitzades estan ergonòmicament dissenyades i científicament provades per a augmentar la potència, la resistència i la comoditat a través d’un alineament precís i personalitzat de la cadera, el genoll i el peu. Consideri’ls una manera ràpida i fàcil de portar el seu rendiment al nivell més alt possible.

QUE UTILITZEM

MOLDEJADOR DE PLANTILLES BODY GEOMETRY

Una alineació óptima incrementa la potència, redueix el temps de cansanci i minimitza el risc de lesió. El procés de de moldejat personalitzat aconsegueix un ajust precís i un soport de l’arc màxim.

COM FUNCIONA?

PAS 1: EVALUACIÓ DELS PEUS

L’instal·lador realitzarà una simple avaluació del peu per a comprendre les seves limitacions actuals, si n’hi ha, i determinar la grandària correcta de la plantilla per a les seves sabates de ciclisme.

PAS 2: AJUST DE LA SAFATA DE MODELAR

Una vegada que l’avaluació s’hagi completat, s’asseurà en el suport Retül Footbed perquè estigui assegut en una posició adequada per a un modelat òptim.
El seu peu es col·locarà en la safata Retül on l’instal·lador començarà a modelar el material de la safata al voltant dels contorns de cada peu.

PAS 3: CALENTANT I FORMANT EL FONS

Una vegada que el material de la safata es modela.

El seu instal·lador començarà el procés d’escalfament de la plantilla en blanc fins que sigui flexible.

Una vegada que l’espai en blanc de la plantilla sigui prou flexible, es col·locarà acuradament en la safata modelada on aplicarà una lleugera pressió en la part superior de cada plantilla durant 2-3 minuts.

PAS 4:

Després que el blanc s’hagi refredat, la plantilla personalitzada es pot retallar segons sigui necessari per a un ajust precís a les seves sabates de ciclisme.

PAS 5:

Una vegada que hagis completat tots els passos, tindràs una plantilla personalitzada llesta per a usar que podràs usar des de l’estudi i fins a la teva pròxima aventura amb bicicleta.

QUE INCLOU L’ESTUDI?

ESTUDI BIOMECANIC

1-Avaluació física del ciclista.

2-Ajust de cales per alienació peu-genoll-cadera.

3-Medició d’isquions, recomanació i prova de seients Specialized.

4-Anàlisis dinàmica actual de la pedalada i posició damunt la bicicleta mitjançant tota la tecnologia Retül.

5- Determinació de la posició correcta damunt la bicicleta.

6- Informe complet a disposició del client amb totes les dades obtingudes.

 

PLANTILLES PERSONALITZADES

1-Evaluació dels peus del ciclista.

2-Plantilles i confecció de les mateixes.

QUE HE DE PORTAR EL DIA DE L’ESTUDI ?

1-Porti la seva bicicleta sense fang i montada tal i com vosté surt a pedalar.

2-Porti la seva equipació de ciclista d’estiu (culotte, maillot, mitjons) i les sabates de ciclisme amb les cales compatibles amb els pedals que utilitza amb la bicicleta de l’estudi.

3-Porti les sabates on vol col-locar-hi les plantilles personalitzades.

4-L’ajust de cales inclou 2 parells de sabates, pot portar-les.

5-Per poder marcar bé els isquions a l’aparell hauria de portar uns pantalons curts, malla o pantalons molt fins (Evitar a ser possible els texans o similars).

6- Tovallola de mà

TEMPS I PREU DEL SERVEI

La fabricació de les plantilles i l’estudi biomecànic va de 3 a 4 hores segons la complexitat de cada cas. El preu es de 300 euros.