skip to Main Content

PLANTILLES PERSONALITZADES

Passa al següent nivell amb comoditat i rendiment. Les plantilles personalitzades estan ergonòmicament dissenyades i científicament provades per a augmentar la potència, la resistència i la comoditat a través d’un alineament precís i personalitzat de la cadera, el genoll i el peu. Consideri’ls una manera ràpida i fàcil de portar el seu rendiment al nivell més alt possible.

QUE UTILITZEM

MOLDEJADOR DE PLANTILLES BODY GEOMETRY

Una alineació óptima incrementa la potencia, redueix el temps de cansanci i minimitza el risc de lesió. El procés de de moldejat personalitzat aconsegueix un ajust precís i un soport de l’arc màxim.

COM FUNCIONA?

PAS 1:

L’instal·lador realitzarà una simple avaluació del peu per a comprendre les seves limitacions actuals, si n’hi ha, i determinar la grandària correcta de la plantilla per a les seves sabates de ciclisme.

PAS 2:

Una vegada que l’avaluació s’hagi completat, s’asseurà en el suport Retül Footbed perquè estigui assegut en una posició adequada per a un modelat òptim.
El seu peu es col·locarà en la safata Retül on l’instal·lador començarà a modelar el material de la safata al voltant dels contorns de cada peu.

PAS 3:

Una vegada que el material de la safata es modela.

El seu instal·lador començarà el procés d’escalfament de la plantilla en blanc fins que sigui flexible.

Una vegada que l’espai en blanc de la plantilla sigui prou flexible, es col·locarà acuradament en la safata modelada on aplicarà una lleugera pressió en la part superior de cada plantilla durant 2-3 minuts.

PAS 4:

Després que el blanc s’hagi refredat, la plantilla personalitzada es pot retallar segons sigui necessari per a un ajust precís a les seves sabates de ciclisme.

PAS 5:

Una vegada que hagis completat tots els passos, tindràs una plantilla personalitzada llesta per a usar que podràs usar des de l’estudi i fins a la teva pròxima aventura amb bicicleta.

QUE INCLOU L’ESTUDI?

1-Evaluació dels peus del ciclista.

2-Plantilles i confecció de les mateixes.

QUE HE DE PORTAR EL DIA DE L’ESTUDI ?

1-Porti les sabates on vol col-locar-hi les plantilles personalitzades.

TEMPS I PREU DEL SERVEI

La fabricació de les plantilles es de 1 hora amb un preu de 150 euros.