skip to Main Content

RECOMANACIÓ DE TALLA PER 1 BICICLETA

Et vols comprar una bicicleta i no saps quina talla necessites?. Saps quina amplada de manillar de carretera has de portar?. Saps si portes la potència amb la llargada i angle correcte?. Saps quina amplada de seient necessites?. Amb el servei de recomanació de talla et donem la resposta als teus dubtes.

QUE UTILITZEM

MÜVE SL

Bicicleta d’ajustos dinàmics. El Müve SL s’utilitza per determinar la talla i posició ideals del ciclista abans de la compra d’una nova bicicleta.

ANGÜL

Potència regulable per determinar l’angle i llargada ideal de potència.

MEDIDOR DIGITAL D’ISQUIONS

El medidor d’isquions digital (DSD) es una eina de medició que captura de forma digital la distància entre els isquions per determinar l’ample del seient adecuat pel ciclista.

COM FUNCIONA?

PAS 1:

Mitjançant la màquina Müve SL repliquem la geometria amb la talla del model que el client voldria comprar.

PAS 2:

Es determina la mida i model de seient Specialized més adequat a la fisonomia del client.

PAS 3:

El client puja damunt la màquina Müve SL per comprovar la geometria de la talla del model desitjat i prova el seient escollit.

QUE INCLOU L’ESTUDI?

1-Anàlisi geometria del model de bicicleta indicat pel client i replica sobre el Müve sl.

2-Medició d’isquions, recomanació i prova de seients Specialized.

3-Recomanació de talla correcta segons la geometria del model indicat pel client.

QUE HE DE FER ABANS DEL DIA DE L’ESTUDI ? QUE HE DE PORTAR ?

1-Ha contractat aquest servei perque vol saber com li quedarà la bici dels seus somnis abans d’encarregar-la. Es necessari que ens envïi abans de la cita el model i la marca de bicicleta que voldrà provar a l’estudi. Pot fer-ho a aquest correu electrònic: biomecanica@jormabike.com.

2-Porti la seva equipació de ciclista d’estiu (culotte, maillot, mitjons) i les sabates de ciclisme que utilitzarà amb la bici dels seus somnis. Ens haurà d’informar de la marca de pedals que utilitza amb les sabates per poder montar els mateixos a l’aparell Muve sl. Pot enviar la informació a: biomecanica@jormabike.com.

3-Per poder marcar bé els isquions a l’aparell hauria de portar uns pantalons curts, malla o pantalons molt fins (Evitar a ser possible els texans o similars).

TEMPS I PREU DEL SERVEI

Els temps per aquest servei es de 1 hora amb un preu de 60 euros.