skip to Main Content

ESTUDI TAMANY I TIPUS DE SEIENT

Amb quina mida de seient estàs rodant?. El dispositiu digital de medició d’isquions (DSD) té un objectiu, fer que els dies llargs damunt la bicicleta siguin més còmodes. Elimina els dubtes a l’hora d’elegir el seient correcte. S’utilitza l’última tecnologia de mapeig de pressió per determinar l’ample òptim del seient.

QUE UTILITZEM

MEDIDOR DIGITAL D’ISQUIONS

El medidor d’isquions digital (DSD) es una eina de medició que captura de forma digital la distància entre els isquions per determinar l’ample del seient adecuat pel ciclista.

MÜVE SL

Bicicleta d’ajustos dinàmics. El Müve SL s’utilitzarà per poder provar diferents seients.

COM FUNCIONA?

PAS 1:

Entrevista amb el ciclista per determinar problemes relacionats amb el seient així com el seu estil ciclista actual i de cara al futur.

PAS 2:

Utilització del medidor d’isquions digital per determinar l’ampada correcta del seient segons la fisonomia del ciclista.

PAS 3:

Montatge de seients Specialized sobre la màquina Müve sl que encaixin al client segons el seu estil i amb l’amplada ja determinada per a que pugui sentir les sensacions damunt la bicicleta.

QUE INCLOU L’ESTUDI?

1-Evaluació digital dels isquions del ciclista.

2-Recomanació de la mesura i tipus de seient Specialized.

3-Proves amb diferents models amb l’amplada determinada.

QUE HE DE FER ABANS DEL DIA DE L’ESTUDI ? QUE HE DE PORTAR ?

1-Ha contractat aquest servei perque vol saber com li quedaran alguns models de seient Specialized amb la mida correcta segons la seva fisonomia damunt la seva bicicleta. Per això es necessari que ens envïi abans de la cita el model i la marca de la bicicleta on voldrà montar el  seient. No cal que porti la bicicleta, només necessitem la geometria del model per adapatar el Muve sl i realitzar proves. Pot enviar-ho a aquest correu electrònic: biomecanica@jormabike.com.

2- Per poder marcar bé els isquions a l’aparell hauria de portar uns pantalons curts, malla o pantalons molt fins (Evitar a ser possible els texans o similars).

3-Porti també un culotte per poder provar els seients proposats damunt el Muve sl.

TEMPS I PREU DEL SERVEI

Els temps per aquest servei es de 45 minuts amb un preu de 30 euros.